LED-valotaidetta keskussairaalalle

LED-valotaidetta keskussairaalalle

Tämän vuoden isoin projektini on lopuillaan. Sydänlapset ja -aikuiset ry halusi muistaa Pohjois-Karjalan keskussairaalalle rakennettavaa uutta lasten poliklinikkaa lahjoittamalla taidetta. Minulta tilattiin kaksi maalausta, LED-valoteos kattoon ja toinen maalaus seinälle. Teokset päätettiin sijoittaa lääkärin vastaanottohuoneeseen ja tutkimushuoneeseen niin, että pikku potilailla olisi jotakin mukavaa katseltavaa tutkimusten aikana. Lue lisää

Taidenäyttely Galleria Kohinassa 28.10.-16.11.

Taidenäyttely Galleria Kohinassa 28.10.-16.11.

Tämä syksy on ollut toisenlainen. Olen karsinut harrastuksia vähemmälle ja antanut enemmän aikaa taiteelle (sekä myös laiskottelulle, mikä on hyväksi luovuudelle). Myös tilaustöitä on ollut enemmän, ja erityisen innoissani olen ollut taideprojektista Joensuun keskussairaalalle. Siitä kerron lisää myöhemmin, sillä pieni pessimisti sisälläni haluaa olla kehuskelematta niin kauan, kunnes kaikki on valmista ja mikään ei voi enää mennä pieleen.

Nyt haluan kuitenkin kertoa seuraavasta näyttelystäni. Lue lisää

Harjoitus tekee piirtäjän

Harjoitus tekee piirtäjän

Olo on ollut hieman flunssainen, enkä ole oikein jaksanut seistä jaloillani. Mikäs olisi sen erinomaisempaa tekemistä silloin, kuin piirtäminen? Päätin piirtää jotakin vaihteeksi ihan vain itselleni.

Jouduin maaliskuun alkupuolella luopumaan koirastani, jonka sain pikkutyttönä. Pennusta asti kasvatimme toinen toisiamme, ja halusin ikuistaa hänen muistonsa paperille.

Lue lisää

Akvarellimaalaus kissasta

Akvarellimaalaus kissasta

Viimeksi, kun olen tosissani yrittänyt piirtää kissaa, ystäväni tokaisi: ”Onpa hieno hiiri”! Siitä tietysti kehittyi hieno trauma ja realistista kissaa en ole moneen vuoteen tehnyt.
Muutama päivä sitten iski hirveä hinku kokeillla uusia akvarellipensseleitä, ja mallikuvaksi valikoitui sukulaisen taltiointi hänen pikku kisustaan. Päätinpä siis ottaa kissaa korvista ja ryhtä hommiin. Lue lisää