Kissanpentu ja mansikoita

Kissoja, mansikoita ja videoita

Nyt, kun vihdoin omistan säällisen kameran ja työhuoneessa on tilaa, olen päässyt aloittamaan videoiden tekemisen. On tarkoitus edetä ihan rauhallisella tahdilla opetellen ja ihmetellen. Pyrin julkaisemaan ainakin yhden videon kuukaudessa, mikä on ihan realistinen tavoite muiden töiden ohella toteutettavaksi.

Käy ihmeessä katsomassa ensimmäiset videoni ja kerro mielipiteesi, että voin kehittyä paremmaksi. Haluan tehdä videoista asiapitoisia ja hyödyllisiä niin harrastelijoille kuin taidetta vakavammallakin otteella tekeville. Olen ainakin itse kyllästynyt videoihin, joissa on vain timelapsekuvaa taideteoksen toteutuksesta ja taustalla fiilistelymusiikkia. Haluan jakaa vinkkejä, kertoa itse seuraamistani taiteilijoista ja herätellä keskustelua nykypäivän taidekentästä.

Minkälaisia taidevideoiden tulisi mielestäsi olla? Minkälainen sisältö kiinnostaa sinua ja minkälaisia vinkkejä kaipaisit? Voit kertoa sen tässä kommenttikentässä tai lähettää minulle sähköpostia vaikka yhteydenottolomakkeen kautta!

Mukavia videon katseluhetkiä <3