Hinnasto

Lorem

Hinnat on päivitetty 30.9.2018. Tätä ennen tehdyt tilaukset toteutan aiemmalla hinnastolla. Uudistettu hinnasto on selkeämpi kokojen suhteen, ja paperikokojen pienentyessä laskin myös hintoja.

Tämä on testi

Hinnat on suunnattu yksityishenkilöille ja sisältävät arvonlisäveron 10%. Hinnat eivät sisällä kehyksiä tai toimituskuluja.

Kaikki hinnat ovat suuntaa antavia esimerkkejä, ja pidätän oikeudet muutoksiin. Hintaan vaikuttavat teoksen koko, toteutustavan yksityiskohtaisuus, materiaalit, kuvattavan aiheen monimutkaisuus ja kuvattavien aiheiden/henkilöiden lukumäärä teoksessa. Esimerkkihinnat koskevat realistisuutta tavoittelevalla tyylillä toteutettuja teoksia, joissa on yksi aihe/henkilö. Tausta voi olla työstämätön, yksivärinen tai luonnosmainen. Pystyn myös kuvitusmaisempaan tyyliin ja esimerkiksi karikatyyrien piirtäminen on minusta oikein hauskaa.

Teosten mitat tarkoittavat paperin kokoa. Näin ollen kuva-ala on hieman pienempi. Pyrin aina jättämään tyhjää paperia reunoille, että kehystäminen olisi helpompaa. Teoksen ei tarvitse olla myöskään standardikokoa, vaan voin tehdä kuvasta juuri sen muotoisen, kuin haluat.