Pohdintoja palautteen jälkeen

Esittelimme edellisellä luennolla toisillemme posterimme, joiden avulla oli tarkoitus havainnollistaa ideoitamme kurssin puitteissa tehtävästä teoksesta. Oli todella piristävää nähdä toisten suunnitelmat ja saada palautetta omastaan. Sain sellaisen vinkin, ettei teokseni ehkä ole pakko olla maassa kuten ajattelin, vaan se voisi olla myös seinälle ripustettava. Minusta ajatus oli hyvä, koska silloin teoksesta ei välttämättä tarvitse tehdä niin isoa, että se olisi näyttävä. Jään pohtimaan vaihtoehtoa ja ehtiessäni teen siitä luonnoksen. Myös oikean leluveneen käyttöä itse rakennetun sijaan ehdotettiin, ja mielestäni sekin ajatus toimii – jos vain löydän sen juuri sopivan pikku veneen kirpputorilta. Lisäksi sain ehdotuksen, että kankaan voisi ehkä tärkätä muotoonsa sen sijaan, että rakentaisin kanaverkosta rungon. Voi olla, että teen siitä pienen kokeilun, vaikka luulenkin, ettei rakenteesta tule tärkkäämällä riittävän tukevaa.

Saadusta palautteesta jäi tunne, että ideani on hyvä ja puhutteleva. Aikataulusta sain jonkin verran palautetta. Olin alunperin aikatauluttanut lähes kaiken tekemisen alkuvuoteen ja siitä eteenpäin, mutta ehkä voisin tehdä jo pieniä materiaalikokeiluja ja lisää luonnoksia ennen joulua, ettei tule sitten keväällä kiire. Kaiken kaikkiaan olen hyvillä mielin projektista, vaikka välillä jännittää ja mietityttää, ehdinkö tehdä visiotani vastaavan teoksen.